Solosister mot Sydpolen

solosister_9181webbsolosister_profilbild-johanna-davidsson-foto-anna-lovehed-copySolo Sister to the South polesolosister_9630webb
solosister_9181webb
solosister_profilbild-johanna-davidsson-foto-anna-lovehed-copy
Solo Sister to the South pole
solosister_9630webb

Solo Sister – Vägen mot Sydpolen och hem igen

Möt Johanna Davidsson – Solo Sister – på väg mot sitt livs äventyr. Att som första svenska kvinna skida ensam till Sydpolen, och tillbaka igen.

Vi på Fjällnäs är stolta och glada att stödja Johannas äventyr och ser med spänning fram emot att följa hennes resa till den sydligaste punkten på vår planet.

Hon är sjuksyster, lillasyster och medsyster. Som kvinnlig äventyrare vill hon inspirera fler tjejer och kvinnor att ge sig ut på tur. Men vill samtidigt inte att hon eller andra systrar ska särskiljas som tjejäventyrare. Hennes största styrka är lusten till utelivet och utmaningarna, vilket tar henne långt. Längre än de flesta kvinnor och män.

En del av vår ide med att sponsra Johanna är synen på vår natur. Vi behandlar vildmarken med respekt och nyfikenhet på våra äventyr. Precis utanför vår dörrtröskel kan vi och våra gäster uppleva ett subarktiskt klimat som sätter oss på prov under dagliga strapatser. Att vistas i vildmarken ger oss möjlighet att rensa vårt sinne från vardagliga frågor och att ägna tid till fysisk aktivitet.

Följ Johannas äventyr på Solosister Ni kan även följa henne på Facebook och även på Instagram

Bli inspirerade!