Jobba i fjällen

Vi söker dig som har förmåga att skapa bestående relationer med våra gäster – intryck och upplevelser som gör att människor söker sig tillbaka till Fjällnäs.

Vi beundrar och respekterar människor med känsla för service och med en naturlig förmåga att se gäster och medarbetare. Vi tycker att kunnande, respekt och hjälpsamhet är viktiga egenskaper för att kontinuerligt skapa oförglömliga upplevelser för gäster och medarbetare.

Att jobba på Fjällnäs:

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs.
Vi fokuserar på upplevelsen och vill alltid hellre berätta än att informera, hellre ha en dialog med människor vi möter. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster.

På Fjällnäs arbetar vi med fyra värderingar som grund. Värderingar vi anser vara av stor vikt för hela vår verksamhet.

Värme:
Genomsyrar hela verksamheten genom det personliga mötet och omhändertagandet av gäster och medarbetare.

Kvalitet:
Fjällnäs andas gedigen och förstklassig kvalitet. Från graniten i skrivbordet i rummet till råvaror av finaste kvalitet, till det personliga mötet med människor.

Personlighet:
Alla som besöker Fjällnäs ska känna samma personliga välkomnande och omhändertagande. Det personliga mötet är A och O för både gästen och Fjällnäs. Personlighet präglar vårt samtal med gäster och medarbetare.

Glädje:
Det ska kännas glädjefyllt att komma till Fjällnäs, alla möten och aktiviteter ska återspegla denna grundläggande känsla. Vi försöker alltid ha en positiv och glädjefylld ton i möten med människor.

Henrik Bertmar
VD