Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Längdåkning med instruktör

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Längdåkning med instruktör

Ta din längdåkning till nästa nivå!

Vår samarbetspartner Anna Glad hjälper dig hitta tekniken och få flyt i spåren oavsett tidigare erfarenhet! Alla pass planeras gemensamt efter förväntningar och kunskapsnivå – allt du behöver för att träna smärtfritt och effektivt. Vissa pass filmas och analyseras efteråt. Andra pass går i lugnt tempo med ambition att endast njuta och må bra.

OBS! Se till att boka din längdlektion med god framförhållning. Observera att vi inte kan garantera lediga datum och tider.

Bokning sker via e-post: gladochglad@gmail.com

 

Exempel på lektioner med Anna Glad:

Längdlektion 90 min

Det kan vara allt ifrån att gå igenom grunderna för att börja lära sig åka. Eller kanske har du åkt lite varje år men känner inte att flytet finns där? Får du ont någonstans när du skidar, då försöker jag klura ut varför och vad du behöver träna på för att få till en smärtfri teknik. Min intention med lektionen är att du ska få aha upplevelser och veta vad du ska träna vidare på för att få en så skonsam och effektiv teknik i längdspåret som möjligt.

Extradeltagaren är någon du känner, dvs din partner, barn eller vän.

Privatlektion 60 min

Klassisk eller fristilsteknik

Har går vi igenom grunderna, eller om du har något specifikt du vill träna på. Du ska känna dig trygg efter denna lektion med vad du ska traggla vidare på i längdspåret.

Lektion deluxe 2 timmar

Klassisk eller fristilsteknik

Vad vill du förbättra, kanske får du ont någonstans när du åker, blir trött i axlar, ländrygg eller överarmar? Eller bara traggla grunderna i detalj. Här filmar jag dig och sedan analyserar vi filmen ihop där vi grottar in oss i vinklar och tyngdöverföring mm, allt för att du ska lära dig så mycket som möjligt och veta vad det är du ska träna vidare på. Filmsnuttar och konkreta tips får du med dig hem för att öva vidare.

Extradeltagaren är någon du känner, dvs din partner, barn eller vän.