Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Fasta aktiviteter

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Fasta aktiviteter

Under sommaren och hösten tom 2 oktober har Fjällnäs Explore tre fasta aktiviteter per vecka öppna för bokning både för boende på Fjällnäs och externa gäster.  Vi erbjuder även guidning och uthyrning av SUP, kanotturer, fiske och tre olika orienteringsbanor. Vill du hellre ha en privat guide och skräddarsy ditt eget fjälläventyr så kontakta oss på explore@fjallnas.se eller på telefon 0684-230 30. Välkommen att utforska fjällen med oss.

Boka våra fasta aktiviteter här!

Onsdag – Stigcykling med MTB

Vi utgår från hotellet och tar oss upp längs stigar på kalfjället. Under dagen är cykeln vårt färdmedel och benen vår motor. Leden vi cyklar lämpar sig för nybörjare likväl för erfarna cyklister och för alla med en okej grundkondition. Tempot bestämmer vår guide utifrån gruppens ambition och styrka.

Tid: kl 10-15
Pris: 795 kr/person (MTB ingår ej i priset)

Torsdag – Storslagen vandring i gränsfjäll med lunch lagad över öppen eld

Vi går upp på kalfjället till Bolagsstugan som är belägen vid Bolagens strandkant och vid foten av Storvigeln (1586 m.ö.h). Väl där lagar vi lunch tillsammans. Turen är ca 10 km lång, vi rör oss i lugnt tempo och dagens ledord är njutning.

Tid: kl 10-15
Pris: 895 kr/person

Lördag – Bestig de högsta topparna

Med lätta skor och lätt ryggsäck utforskar vi de högsta topparna i området. Ibland kombinerar vi flera mindre fjäll och vill gruppen så joggar vi en bit längst färden.  Turen passar dig med god kondition och längtan efter vida vyer.

Tid: kl 09-15
Pris: 695 kr/person

Villkor & information

  • Alla aktiviteter måste förbokas senast kl. 15.00 dagen innan. Anmälan sker till explore@fjallnas.se eller på telefon 0684-230 30.
  • Samling är i receptionen på Fjällnäs, åter Fjällnäs. Vänligen respektera angiven samlingstid för bästa upplevelse.
  • Är du boende på hotellet sätts aktiviteten upp på ditt rum, är du en extern gäst betalar du innan turen, det går bra att göra i Receptionen med kort eller Swish.
  • Avbokning måste ske senast 24 timmar innan avfärd.
  • Ibland sätter vädrets makter begränsningar för våra aktiviteter vilket gör att turer kan komma att ändras eller helt ställas in. Beslut om ändringar tas dock alltid innan kl. 18.00 dagen innan.
  • Vi rekommenderar en åldersgräns på 12 år för våra deltagare.