Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Jobba i Fjällnäs

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Jobba i Fjällnäs

Vi beundrar och respekterar människor med känsla för service och med en naturlig förmåga att se gäster och medarbetare. Vi tycker att kunnande, respekt och hjälpsamhet är viktiga egenskaper för att kontinuerligt skapa oförglömliga upplevelser för gäster och medarbetare. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi fokuserar på upplevelsen och vill alltid hellre berätta än att informera, hellre ha en dialog med människor vi möter. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster.

På Fjällnäs arbetar vi med fyra värderingar som vi anser vara av stor vikt för hela vår verksamhet. Värme som genomsyrar hela verksamheten genom det personliga mötet och omhändertagandet av gäster och medarbetare. Fjällnäs andas gedigen och förstklassig Kvalitet. Från handduken i badrummet till råvaror av finaste kvalitet, till det personliga mötet med människor. Alla som besöker Fjällnäs ska känna samma Personliga välkomnande och omhändertagande. Det personliga mötet är A och O för både gästen och Fjällnäs. Personlighet präglar vårt samtal med gäster och medarbetare. Det ska vara en Glädje att komma till Fjällnäs, alla möten och aktiviteter ska återspegla denna grundläggande känsla. Vi försöker alltid ha en positiv och glädjefylld ton i möten med människor.

Kontakta oss:
Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss på work@fjallnas.se
Vi är alltid nyfikna och intresserade att komma i kontakt med människor som vill vara en del av vårt Fjällnäs – en upplevelse under åtta årstider.

Tips om att söka jobb

Welcome to Fjällnäs

Vi söker kockar till Fjällnäs

Vi söker nu medarbetare över sommar och hösten 2020. Är…

Läs mer

Fjällnäs restaurang söker fler kollegor

Vi söker nu efter två personer med stort gästfokus som…

Läs mer

Spavärdinna/värd till Mii Gullo Spa – Tjänsten är tillsatt

Är du en person som är positiv, ordningsam och ansvarsfull…

Läs mer