Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Säsongsarbete

Upplev barmark i Fjällnäs

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Säsongsarbete Barmark 2021 – Guest Service

Inför barmarksäsongen 2021 söker vi nya kollegor till Guest Service, som omfattar receptionen och housekeeping. Är du en person som är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service? På Fjällnäs fokuserar vi på gästupplevelsen och vi vill hellre berätta än att informera; i samtal med gäster och kollegor. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster.

I receptionen ingår bland annat arbetsuppgifter som att checka in och ut gäster, att informera om hotellets service och lokala sevärdheter, ta emot bokningar via mail och telefon. För att trivas här behöver du vara lyhörd, stresstålig och ha goda språkkunskaper samt datavana, gärna av ett hotellbokningssytem. Vi har en reception på hotellet och en på Mii Gullo Spa som båda bemannas från samma team.

Söker du till housekeeping ingår du i teamet för hotellstäd, vilket innebär att du ska städa hotellrum men också allmänna ytor på hotellet och på Mii Gullo Spa. Vi söker dig som tycker det är viktigt och roligt att sätta våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Svenska och engelska är ett krav för denna tjänst.

Vi tror att du, oavsett vilken tjänst du söker, är en person som:
• Har ett genuint intresse för människor och service.
• Förstår att samarbete och laganda skapar värde för gästen och dig själv.
• Är engagerad och gillar att ta initiativ.
• Talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift.

Säsongsanställnings längd kan variera. Normalt är från mitten av juni till slutet av augusti. Eventuell möjlighet till förlängning finns.  Arbetstiden omfattar dag- och kvällstid samt helg enligt schema. Som medarbetare på Fjällnäs finns möjlighet att hyra personalboende nära hotellet.

Din ansökan bestående av CV samt en kort presentation av dig, skickas med e-post till Fjällnäs

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Fjällnäs Est.1882 för detta uppdrag.