Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Säsongsarbete

Guest Service Vinter 2019/2020

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Säsongsarbete Vinter 2019/2020 – Guest Service

Inför vinter 2019/2020 söker vi nya kollegor till Guest Service, som omfattar receptionen, housekeeping och vårt vaktmästeri. Är du en person som är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service? På Fjällnäs fokuserar vi på gästupplevelsen och vi vill hellre berätta än att informera; i samtal med gäster och kollegor. Här arbetar vi nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster.

I receptionen ingår bland annat arbetsuppgifter som att checka in och ut gäster, att informera om hotellets service och lokala sevärdheter, ta emot bokningar via mail och telefon. För att trivas här behöver du vara lyhörd, stresstålig och ha goda språkkunskaper samt datavana, gärna av ett hotellbokningssytem. Vi har en reception på hotellet och en på Mii Gullo Spa som båda bemannas från samma team.

Söker du till housekeeping ingår du i teamet för hotellstäd, vilket innebär att du ska städa hotellrum men också allmänna ytor på hotellet och på Mii Gullo Spa. Vi söker dig som tycker det är viktigt och roligt att sätta våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd som tål påfrestningar när det stundtals blir hektiskt. Svenska och engelska är ett krav för denna tjänst.

Vårt vaktmästeri arbetar nära de övriga avdelningarna och en stor del av arbetstiden handlar om att hålla våra hotellrum samt de allmänna ytorna på hotellet och i Mii Gullo Spa i toppskick. Det innebär allt från att byta lampor till enklare VVS-arbeten t.ex. byta kranar i handfat, rensa avlopp etc. Det är meriterande om du har lite snickarerfarenhet samt kunskaper kring IT-frågor.

Vi tror att du, oavsett vilken tjänst du söker, är en person som:
• Har ett genuint intresse för människor och service.
• Förstår att samarbete och laganda skapar värde för gästen och dig själv.
• Är engagerad och gillar att ta initiativ.
• Talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift.

Säsongsanställnings längd kan variera. Normalt är från 17 december till slutet av april. Arbetstiden omfattar dag- och kvällstid samt helg enligt schema. Som medarbetare på Fjällnäs finns möjlighet att hyra personalboende nära hotellet.

Din ansökan bestående av CV samt en kort presentation av dig, skickas med e-post till Fjällnäs

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Fjällnäs Est.1882 för detta uppdrag.