Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Höstlov i Fjällnäs

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Höstlov i Fjällnäs

Höstlov i fjällen är härligt och roligt för både stora och små. Oavsett vilket väder denna dramatiska period på året bjuder in till så finns det flera härliga äventyr för hela familjen. Höstlovet kallas även för läslovet så vad passar bättre än att avsluta dagen med en bok framför någon av våra öppna spisar?

Boka vårt Höstlovspaket och få fritt deltagande på våra höstlovsaktiviteter nedan (brunch ingår ej). Välkommen att Boka Höstlovet i Fjällnäs här, via telefon 0684-230 30 eller mail

I vistelsen ingår:

  • Boende
  • Frukost
  • Lunchpaket
  • Entré till Mii Gullo Spa
  • Fjällnäs middagsmeny (3 rätter för vuxna & 2 rätter t.o.m 11 år)

Höstlovprogram:

Fredag 4/11

Familjevandring till Fjällnäs på Fjället
Häng med på en vandring upp till vår stuga Fjällnäs på Fjället. Vi lämnar hotellet kl. 10 och påbörjar vår vandring upp på kalfjället. Längs vägen har vi förberett en tipsrunda för att hjälpa de yngre att hålla energin och humöret på topp. Efter 4 km är vi framme i vår mysiga stuga där vi tänder en eld och äter soppa och pannkakor. Efter lunch vandrar vi ner i fjällbjörkskogen igen och återvänder till Fjällnäs. Vår åldersrekommendation för denna tur är 10 år. Samling vid elden utanför hotellet. Packa med: Kläder efter väder (kan vara blött), extra varm tröja, varm dryck och mycket snacks. Minimum 6 deltagare.

Tid: 10 – ca 15
Pris: 495 kr/ person
Distans: ca 8.5 km t/r

Halloweendisco i Ladan
Vår mysiga och rustika lokal Ladan passar perfekt för ett  halloweendisco. Det blir bl.a. dans, lekar, skratt, snacks och ansiktsmålning. Barnen får gärna klä ut sig men det är valfritt såklart. Vi kommer att dela ut pris till bästa utklädnad. Snacks och dryck ingår. Trots att vi eldar mycket i ladan kan det dra lite kallt, vi  rekommender därför underställ under eventuell utklädnad. Föräldrar är under tiden varmt välkomna till vår bar och restaurang!

Tid: 16-17.30
Pris: 100 kr per barn

Lördag 5/11

Morgonyoga i Aula Capella
Välkommen att starta dagen med en lugn och rofylld morgonyoga i Aula Capella. Vi väcker upp kropp och sinne med mjuka rörelser och energigivande andning. Vi avslutar med avslappning och sätter en intension för dagen. Yogan är nybörjarvänlig. Från 12 år.

Tid: 07.30 – 08.30
Pris: 200 kr per person

Fjällnäs Brunch
Välkomna på brunch! Menyn speglar vår middagsmeny och du bjuds på en försmak av vårt kök. Passa på att kombinera brunchen med Dagspa i Mii Gullo Spa.

Tid: 12-14
Pris Brunch: 345 kr/175 kr för barn tom 11 år
Pris Brunch med Dagspa: 650 kr/350 kr barn för barn tom 11 år

Fjällvandring för de yngsta
Häng med på en kort vandring upp till Fjällbjörksskogen. Vi stannar till och gör oss ett vindskydd, tänder en eld, grillar korv, täljer och genomför ett quiz på temat fjäll. Alla är välkomna, vi kommer gå ca 1-2 km i långsam takt. Packa med kläder efter väder (det kan vara blött). Föräldrar följer med gratis. Om ert barn behöver lite stöd, ser vi gärna att en förälder följer med. Vi ser fram emot en mysig dag med många lärdomar. Minimum 6 personer.

Tid: 10 – ca 13
Pris: 200 kr per barn.

Torsdag – lördag

Dagspa – Mii Gullo Spa
Ta med hela familjen och hämta ny energi till kropp och tanke i Mii Gullo Spa. I vår vackra spaavdelning får ni tillgång till bastu, varmkarbad, möjlighet till dopp i fjällsjön och relaxavdelning. Allt med makalös utsikt över sjön Malmagen och Rutfjället. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår. Likaså Björk & Berries-produkter samt te, frukt och nötter. Passa också på att boka en behandling (från 8 år). Vid bokning av behandling ingår entrén.

Öppettider Mii Gullo Spa:
Torsdag: 13-18.30
Fredag/lördag: 10-18.30

Mer info om priser  och bokning av Dagspa hittar du här!

Varmt välkomna till Fjällnäs!

Matsalen i Näset

Drickpaus på fjället

Näset

Mii Gullo spa

Fjällnäs

Loungen i Näset

Entrén i Mii Gullo Spa

Höstlovsvandring