Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

Möten & Konferens

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Dryck på Fjällnäs

På Fjällnäs vill vi att drycken ska vara en självklar del av upplevelsen, att mat och dryck ska kunna tala sina egna språk. Vi letar hela tiden efter det perfekta smakmötet mellan mat och dryck, oavsett om valet är vin, öl eller alkoholfritt.

2024 vann vi både det internationella och svenska priset för ”Best Medium-Sized (Wine) List” när Star Wine List korade Sveriges och världens bästa vinlistor. Läs mer här!

Vår Sommelier väljer drycker med samma utgångspunkt som vårt kök skapar menyer och även här spelar hållbarhet en stor roll då vi vill jobba i samklang med naturen och med producenter som delar vår inställning till den. Därför kommer de flesta drycker hos oss på Fjällnäs från människor som odlar och tillverkar sina produkter på ett hållbart och organiskt vis. Ofta handlar det om små producenter med stor passion för sina produkter och sitt hantverk. Allt detta för att skapa en smakupplevelse värdig våra gäster på Fjällnäs.

Vi vill jobba i samklang med naturen och därför med vinproducenter som delar vår inställning till den. Hos oss hittar ni viner som kommer från människor som odlar sina rankor och förädlar sina druvor på ett hållbart sätt. Hantverk med fokus på ursprung och genius loci.

Fjällnäs wine list

 

Mat & Dryck

Fjällnäs Middagsmeny

Fjällnäs Middagsmeny

På Fjällnäs blandar vi det moderna köket med fjällets smaker och låter råvarorna stå i  centrum.

Vi söker alltid efter hög kvalité, helst från lokala producenter och gärna ekologiska för att skapa ett Nordiskt kök med traditioner.

Frukost & Lunch

Frukost & Lunch

Fjällnäs frukost serveras mellan kl 07.30-10.00 och Fjällnäs lunch serveras mellan kl 12-14.

Till frukost erbjuder vi till exempel yoghurt, hembakat bröd, äggröra, kallskuret och nybryggt kaffe. En perfekt start på dagen innan förmiddagens turer på fjället.

Dryck på Fjällnäs

Dryck på Fjällnäs

På Fjällnäs vill vi att drycken ska vara en självklar del av upplevelsen, att mat och dryck ska kunna tala sina egna språk.

Vi letar hela tiden efter det perfekta smakmötet mellan mat och dryck, oavsett om valet är vin, öl eller alkoholfritt.