Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Fjällnäs är öppet

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Fjällnäs är öppet

Kära gäster, Välkomna till Fjällnäs!

Vi har vi öppet alla dagar i veckan fram till sista september. Varmt välkomna att boka in ert besök!

 

Hur vi förhåller oss till Covid -19?

Vi, som många andra, är självklart påverkade av nuvarande situation. Samtidigt har vi som arbetar på Fjällnäs fokus på att erbjuda människor möjlighet att upptäcka vår unika vildmark och vårt fantastiskt fina högfjällshotell. För oss är därför valet att hålla öppet enkelt. Med det sagt så förhåller vi oss naturligtvis till rådande situation och fortsätter anpassa oss och vårt erbjudande med fokus på att alla ska vara friska och att minimera risken för spridning. Vi känner oss trygga med att vi kan erbjuda en unik och exklusiv upplevelse för både daggäster och boendegäster.

Hur vi på Fjällnäs hanterar det uppkomna läget kring Covid-19?

Vi har sedan början av mars månad sett över rutiner för att säkerställa gästernas och personalens säkerhet så långt om möjligt. Något vi kontinuerligt ser över. Vi följer noga information från främst Folkhälsomyndigheten samt Visita – Bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Vi vill även uppmana våra gäster att läsa de rekommendationer och råd som de och andra myndigheter ger.

Att besöka oss i Fjällnäs.

Det är naturligtvis upp till var och en att bedöma och ta ansvar för hur man minimerar och hanterar riskerna gällande Covid-19. Om du som gäst ej är frisk ska man stanna hemma. Tillsammans håller vi oss uppdaterade om utvecklingen samt tar extra hänsyn till hälsa och hygien.

Vad vi på Fjällnäs gör för att skapa en trygg miljö för våra gäster och medarbetare:

 • Vi uppmanar våra gäster att vara noga med handhygienen: Tvätta händerna noga och i minst 20 sekunder och använd gärna handsprit.
 • Vi som arbetar är alltid fullt friska. Vid eventuella symptom på förkylning stannar personen hemma till dess man är fullt frisk i enlighet med myndigheternas rekommendationer.
 • Vi utgår från att våra gäster ansvarar för att vara fullt friska vid besök hos oss. Annars ska man stanna hemma.
 • All servering sker vid ert bord.
 • Sällskap sitter fyra och fyra i restaurang likväl som i andra gemensamma ytor. Tänk på att hålla avtånd till andra sällskap.
 • Vi har justerat städrutiner och ökat fokus på rengörning av allmänna gäst- och personalytor såväl som ytor i hotellrum. Detta sker löpande.
 • Vi begränsar, vid behov, antalet samtidiga gäster till 40 personer i vår restaurang.
 • Vi begränsar, vid behov, antalet samtidiga gäster i Mii Gullo Spa.
 • Vi har placerat handsprit på strategiska platser i allmänna gästutrymmen.
 • Vi utbildar vår personal i hur vi på bästa sätt skyddar sig och andra samt hur vi agerar vid misstanke om smitta.
 • Utöver ökat fokus inom respektive avdelning har vi har även utsett en medarbetare som huvudansvarig – utöver hotelledningen – för att hantera frågor kring Coronaviruset. Detta för att ge frågan ordentligt fokus.

I övrigt följer vi de rutiner vi normalt använder i vår dagliga verksamhet. Dessa rutiner ses över kontinuerligt och justeras om behov uppstår.

Frågor kring bokningar/Avbokningar

Vid exempelvis sjukdom, ta gärna kontakt med ditt försäkringsbolag för att se vilka möjligheter ni har till ersättning. Om gäst är frisk men ej vill resa gäller gäller de avbokningsregler som framgår av er bokningsbekräftelse varför vi uppmanar att läsa bekräftelsen noga.

I nuläget finns inga särskilda anvisningar från Folkhälsomyndigheten som gäller specifikt för oss i Fjällnäs i och med det gäller ordinarie av- och ombokningsregler.

Till sist –  Varmt välkommen till Fjällnäs!

Med vänliga hälsningar
Vi på Fjällnäs