I Fjällnäs tillagar vi mat med eftertänksamhet, noggrannhet och inte minst uppmärksamhet. Råvaror i säsong som är producerade i vårt fantastiska närområde ligger oss varmt om hjärtat. Vi inspireras av den enskilda råvaran, bygdens rika kultur och historia – under alla våra Åtta årstider.
Vi tycker om att testa nytt när vi skapar våra menyer. Genom att förena traditionella ingredienser med innovativa tillbehör ger vi klassiska rätter en modern twist, vilket resulterar i en samtida och mångkulturell meny signerad Fjällnäs.
Vår kökschef Patrik och vår sommelier Christopher arbetar nära varandra i framtagandet av våra mat och dryckesmenyer vilket skapar en elegant och unik helhetsupplevelse.
I en avslappnad miljö, precis vid vattenbrynet till sjön Malmagen, serverar vi frukost, lunch och middag.
Vi hälsar er välkomna till en smakresa som inte bara bryter gränserna, utan förhoppningsvis också överraskar era sinnen.
Varje årstid ger oss nya och spännande smakupplevelser.
Varsamt omhändertagna råvaror blir basen i vårt Nordiska kök.