Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

Möten & Konferens

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Bröllop

I över ett sekel har vi på Fjällnäs erbjudit unika förutsättningar för vackra och naturnära bröllop. “Aula Capella” är en plats för själen som med sin påkostade och genomtänkta utformning är perfekt för alla vigselakter oavsett trostillhörighet. Fjället och sjön Malmagen som bakgrund ger en naturnära och vacker inramning av ett mycket speciellt och romantiskt tillfälle!

En ombonad bröllopssvit i total avskildhet ovanför trädgränsen bjuder på majestätiska scenerier, som tillsammans med vår restaurang ger alla förutsättningar för en speciell dag och ett unikt bröllop.

Aula Capella tar upp till 90 sittande gäster under vigselakten och vid sommarbröllop kan hela salen öppnas upp mot den intilliggande omgivningen.

Restaurangen serverar lokala delikatesser för upp till 120 sittande gäster i klassisk bröllopssittning. För sällskap upp till 50 personer kan vi erbjuda en speciell bröllopsmiddag i Fjällnäs på Fjället – vår egna fjällstuga beläget där fjällbjörkarna möter kalfjället.

Fjällnäs erbjuder totalt 41 rum och 97 bäddar fördelade på 6 byggnader, alla i anslutning till Fjällnäs huvudbyggnad Näset. I kategorin Premium erbjuder vi 32 Dubbelrum, 1 Svit samt även 6 Dubbelrum samt 2 Familjerum. Alla rum kan även användas som enkelrum.
Frukost, lunch och middag erbjuds i Fjällnäs huvudhus – Näset – och i rumspriset ingår även entré till Mii Gullo Spa.

Vi är måna om att just ert bröllop ska bli speciellt och vi rekommenderar er därför att höra av er till oss för en personlig konsultation. Vänligen kontakta oss på tel 0684-230 30 alternativt vårt bokningsteam för en personlig offert.

Foto: Amanda Freskgård

Foto: Amanda Freskgård

Foto: Amanda Freskgård

Foto: Amanda Freskgård