Svenska Fjällnäs på Us Conde Nast Traveler 2009 Hot List | Fjällnäs
Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Svenska Fjällnäs på Us Conde Nast Traveler 2009 Hot List

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Svenska Fjällnäs på Us Conde Nast Traveler 2009 Hot List

Fjällnäs ett av världens bästa hotell 2009

Fjällnäs fortsätter att uppmärksammas som en av världens mest spännande och intressanta hotell. Condé Nast Traveler US Edition lista för 2009 över de ”hetaste” hotellen i världen plockar upp Fjällnäs Est. 1882.

”Då Condé Nast Traveler är den mest ansedda tidskriften i världen för hotell och resor så är detta fantastiskt. Det är framförallt ett bevis på att gästen får en personlig och unik upplevelse hos oss då journalisterna på Condé Nast Traveler alltid arbetar anonymt under sina besök”, säger Fjällnäs VD Johan Bjelke.

US Condé Nast beskrivning av Fjällnäs, ”Efter omfattande restaureringar och ombyggnationer har nu Fjällnäs en byggnad från 1882 som har fått tillbaka sin forna glans, två nya gästflyglar, ett härligt kapell och ett stillsamt spa. Detta är ett välkommet tecken på förändring i den skandinaviska obygden där fjällhotell är mer enkla än vackra. De 20 nya rummen är perfekt balanserade med furu och skiffer i kontrast med starka färger från Missoni handdukar, broderade kuddar och keramik. Genuint hantverk håller den arktiska kylan utanför träbyggnaderna.”

Tidigare i år kom Fjällnäs på en sjätte plats och som enda hotell med på The New York Times årliga lista över 44 platser att besöka under 2009.

Artikeln i sin helhet:
Conde Nast Traveler

För mer information, vänligen kontakta Henrik Bertmar på telefon +46 (0) 709 39 86 14 eller mail henrik.bertmar@fjallnas.se