Looks like your browser language is en. Visit /en instead.
Ripjakt med guide och hund

Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

MÖTEN & KONFERENS

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Ripjakt med guide och hund

Fjällnäs drygt 600 ha jaktmark börjar på ca 820 m.ö.h bland fjällbjörkarna och sträcker sig sedan upp över kalfjället. På jaktmarken har vi en jaktstuga som ligger vackert vid en fin öringstjärn. Fjällen är vänliga och gröna där stigningen sker gradvis och marken är bitvis täckta av en låg grön vegetation.  Således är det utmärkta marker för ripa där bestånden under lång tid varit stabila.

Verksamheten på Fjällnäs bygger till stor del på gamla värden och traditioner och strävar efter hållbarhet. På samma sätt ser vi att man bedriver jakten på Fjällnäs marker. Vi anpassar oss efter lokala förhållanden med fokus på balansen mellan naturen och Er som gäster. För att bibehålla en bärkraftig och därmed långsiktigt hållbar jakt anger vi bag limit per jägare och dag. Detta sker utifrån inventering på vår och andra marker i vårt område. Det är ca 30 minuters promenad genom låg björkskog från Fjällnäs till det område där jakten startar. Vi erbjuder även transport på 6-hjuling till markens början. Helikopter kan även beställas ifall man väljer att börja jakten på den bortre delen av våra jaktmarker för att sedan gå mot Fjällnäs.

Vi har även närhet till Statliga ripmarker som ett komplement. Jakter sätts samman vid varje enskild förfrågan för att passa våra gäster. All jakt på privat mark sker med Fjällnäs guide för bästa gästupplevelse. Det gäller även sällskap som har egen jakthund.

Efter avslutad jaktdag väntar Mii Gullo Spa med bastu, varmkarsbad och behandlingar. Vistelsen här genererar ny energi. Under middagen i Näset utbyter vi erfarenheter och historier från jakten och våra tidigare upplevelser.

Välkomna att kontakta oss för offert.