Vi söker dig som har några års erfarenhet och dokumenterad kockutbildning. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort intresse för service, mat & dryck. Här fokuserar vi på gästupplevelsen och vi samtalar gärna om vår mat och restaurang istället för informera; i samtal med gäster och kollegor. Vi som jobbar här gör det nära varandra med det gemensamma målet; att skapa en unik och exklusiv upplevelse för våra gäster. Som person tror vi du har ett stort intresse för vildmarken och fjället och att du gillar att arbeta tillsammans med roliga, kloka och prestigelösa människor.
Teamet i vårt kök leds av vår Kökschef Patrik Moen och Souschef Magnus Levin. Här arbetar du med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett restaurangkök främst med fokus på middag. Vi serverar frukost, lunch och middag varje dag. Vi ser att du har dokumenterade kunskaper och erfarenhet från arbete som kock. Då arbetet kan vara i högt tempo är det viktigt att du som person är effektiv och lika viktigt är din förmåga att ha en positiv inställning mot dina kollegor samt gäster.
Arbetstiden omfattar främst kvällstid och styrs även av hotellets öppettider.
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till Fjällnäs
Vi pratar gärna mer med dig om tjänsten och livet på Fjällnäs så hör av dig till vår restaurangchef Christopher Smeds Bjerlo, 076-051 92 92 om du är nyfiken eller har frågor.
Referenser ser vi gärna tidigt i processen – det är ett bra sätt för båda parter att lära känna varandra.
Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster ombeds att inte kontakta Fjällnäs Est.1882 för detta uppdrag.