Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

Möten & Konferens

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Adjoining

I de fristående husen; Västergården och Prinsflygeln, finns möjlighet för familjer med lite större barn att bo i två angränsande Premiumrum sammankopplade genom en gemensam hall, sk Adjoining rooms. Detta ger än mer utrymme under er vistelse hos oss samt tillgång till två badrum.

Prinsflygeln erbjuder två Premiumrum med två dubbelsängar för upp till 4 personer. I den helt nyrenoverade Västergården är det ena Premiumrummet med sjöutsikt. Båda rummen har varsin dubbelsäng samt möjlighet att bädda i soffa (b:80cm) och erbjuder då 6 personer att sova bekvämt med. Skulle ni vara än större familj finns möjlighet att bädda i ytterligare en soffa. Reser ni med en bebis kan en barnsäng/crib ställas i dessa rum.

Vi har ett begränsat antal av denna lösning. Reser ni med mindre barn kan ett angränsande rum med genomgångsdörr vara ett passande alternativ, sk Connectingrum.

Denna kombination kan endast bokas via vår Reception. Varmt välkommen med er förfrågan.

Våra rumskategorier

Omringad av mäktiga fjäll och en vacker sjö finner du lugn, stillhet och inre ro, en plats att bara vara. Med svensk kvalitet och design där material och färger går i samklang med vår vackra omgivning har vi inrett och byggt våra rum. En fristad för att så ofiltrerat som möjligt uppleva fjällvärldens storslagna skönhet. Fjällnäs erbjuder totalt 41 rum av olika karaktär och storlek.

Villa Ugglebo

Villa Ugglebo

Villa Ugglebo är en separat flygel vid stranden av sjön Malmagen som inkluderar vår svit och ett Premiumrum Superior. Hela Villa Ugglebo har renoverats till högsta standard och passar utmärkt för de som vill kombinera dess rum till en gemensam bostad under sin vistelse på Fjällnäs. Namnet Ugglebo kommer från överstelöjtnanten Claes af Uggla som tillsammans med Prins Carl, även kallad ”Blå Prinsen”, besökte Fjällnäs för att jaga ripa och då bodde i var sin flygel under vistelsen.

Premiumrum

Premiumrum

Våra Premiumrum är byggda och inredda med svensk kvalitet och design och samtliga rum är rikligt utrustade. Den gedigna hantverksskickligheten, en omtänksam arkitektur och naturens närvaro kännetecknar alla våra rum. Alla våra rum är rökfria.

Standardrum

Standardrum

Norra Flygeln tillhör de ursprungliga hotellbyggnaderna som byggdes under slutet av 1800-talet. Omringad av mäktiga fjäll och en vacker sjö finner du lugn, stillhet och inre ro, en plats att bara vara i detta hus. Den charmiga gamla byggnaden har renoverats under de senaste åren och innehåller tillsammans med grannhuset Västergården våra Standardrum. Alla våra rum är rökfria.