Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

Möten & Konferens

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Premium med loft

Våra Premiumrum med loft passar ett sällskap med tre vuxna eller två vuxna och ett äldre barn som reser tillsammans. Rummen har högt till tak och stora fönster med härligt ljusinsläpp. Våra Premiumrum med loft är byggda och inredda med svensk kvalitet och design, där material och färger går i samklang med vår vackra omgivning .

I rummen finns förutom den sköna dubbelsängen även en liten arbetsplats med skrivbord och bokhylla för arbete eller planering, en soffa för avslappnade stunder samt ett sovloft med en enkelsäng. Badrum i våra loftsrum har badkar. Rummens storlek är mellan 24 till 28 kvm och finns på andra etage i Östra och Västra Flyglarna. I hallen utanför rummen finns utrymme för att torka kläder och ställa skor efter dagens äventyr. Inga hundar är tillåtna i dessa rum. Till loftet finns en brant stege som gör att vi inte rekommenderar yngre barn eller äldre vuxna att sova i loftsängen.

I rummen med sjöutsikt har ni en fantastisk utsikt mot Malmagens klara vatten med fjällens siluetter i bakgrunden.

Våra rumskategorier

Omringad av mäktiga fjäll och en vacker sjö finner du lugn, stillhet och inre ro, en plats att bara vara. Med svensk kvalitet och design där material och färger går i samklang med vår vackra omgivning har vi inrett och byggt våra rum. En fristad för att så ofiltrerat som möjligt uppleva fjällvärldens storslagna skönhet. Fjällnäs erbjuder totalt 41 rum av olika karaktär och storlek.

Villa Ugglebo

Villa Ugglebo

Villa Ugglebo är en separat flygel vid stranden av sjön Malmagen som inkluderar vår svit och ett Premiumrum Superior. Hela Villa Ugglebo har renoverats till högsta standard och passar utmärkt för de som vill kombinera dess rum till en gemensam bostad under sin vistelse på Fjällnäs. Namnet Ugglebo kommer från överstelöjtnanten Claes af Uggla som tillsammans med Prins Carl, även kallad ”Blå Prinsen”, besökte Fjällnäs för att jaga ripa och då bodde i var sin flygel under vistelsen.

Premiumrum

Premiumrum

Våra Premiumrum är byggda och inredda med svensk kvalitet och design och samtliga rum är rikligt utrustade. Den gedigna hantverksskickligheten, en omtänksam arkitektur och naturens närvaro kännetecknar alla våra rum. Alla våra rum är rökfria.

Standardrum

Standardrum

Norra Flygeln tillhör de ursprungliga hotellbyggnaderna som byggdes under slutet av 1800-talet. Omringad av mäktiga fjäll och en vacker sjö finner du lugn, stillhet och inre ro, en plats att bara vara i detta hus. Den charmiga gamla byggnaden har renoverats under de senaste åren och innehåller tillsammans med grannhuset Västergården våra Standardrum. Alla våra rum är rökfria.