Boende

Hos oss har varje byggnad en egen berättelse.

Spabehandling

En närmast utomkroppslig känsla.

Bord

Ett nordiskt kök med traditioner.

Aktivitet

Boka en av våra spännande aktiviteter .

Möten & Konferens

Boka ett event i en av våra lokaler.

Presentbevis

Köp en upplevelse hos oss.

Boka

Biblioteket

På övervåningen i Fjällnäs originella huvudbyggnad finns det plats för avskildhet och integritet. Här finns det möjligheter för två grupper att arbeta samtidigt. Upp till 10–12 personer.

Våra Mötesplatser

Fjällnäs på Fjället

Fjällnäs på Fjället

Där kalfjäll och fjällbjörkar möts invid Östra Kroktjärn ligger Fjällnäs senaste upplevelse – Fjällnäs på Fjället. Här i fjällstugan, med storslagna vyer över vår unika fjällvärld en timmas vandring från hotellet, erbjuder vi bland annat en plats för 40–50 sittande personer att ha workshop, föreläsningar och möten.

Aula Capella

Aula Capella

Upplev experimentell arkitektur och kontemporär konst i världsklass, oväntade materialmöten och utmanande former. Det blir till en omskakande och upplyftande upplevelse som lämnar minnen för livet, oavsett om det gäller ett vackert bröllop eller en engagerande presentation.

Ladan

Ladan

Ladan är just precis en lada, inredd i en mer rustik stil, på hotellområdet. Detta är en plats för det informella sociala mötet. Kanske platsen för en Afterski eller enklare ”mingelmiddag”.

Bolagsstugan

Bolagsstugan

Ovanför trädgränsen, precis vid vattenbrynet till fjällsjön Bolagen och ca 4 km från hotellet, ligger Fjällnäs egen timmerstuga. Här finns varken el, internet eller mobiltäckning men däremot utmärkta möjligheter att koppla av och fokusera på den vackra omgivningen och naturen.

Biblioteket

Biblioteket

På övervåningen i Fjällnäs originella huvudbyggnad finns det plats för avskildhet och integritet. Här finns det möjligheter för två grupper att arbeta samtidigt.